torsdag 28 augusti 2008

Glitter och glamour!

I går samlades vi ett gäng glada engagerade och superaktiva kvinnor - från alla möjliga brancher - med det gemensamma att vi jobbar hur mycket som helst och för sällan gör något eget och glamoröst!
Enhörnas vackra landskap visade vägen till Gransta, där trädgården i sin prakt välkomnade oss in till tonerna av klassisk musik. Petja Svensson, världsartist boendes i Grödinge, spelade under tiden som champagnen smuttades upp.
Efter en fantastiskt genomgång av champagnen Don Rogers - även intellektuellt genom ett informativt föredrag - var det dags att dyka ner i smyckenas och juvelernas sagovärld.
Linda Cöpper, guldsmed och designer, lärde oss mer om de ädla stenarna och de sköna pärlorna.
I vår trevliga samvaro åtnjöts det hemlagade pajer och annat gott. Vart efter sekunderna gick steg också sorlet i huset! Alla som brådskat från vardagens bestyr kom snart in i en annan andning - det var lätt att låta sig förföras av det sköna och härliga. Att få tiden och möjligheten att prata och umgås under trevliga former- Det blev som en lisa för själen.
Tack Coco som ordnade allt detta!

2 kommentarer:

Binu sa...

whaaa...cute...blog i like this one....!yk

"Co-Co" sa...

Tack själv för att du är en god vän.
Att knyta nya kontakter är alltid kul och stimulerande för själen, alla har vi något att ge varandra på livets väg.
Det är väl som Hasse & Tage sa en gång i en monolog, livet är som en påse tom och innehållslös om man inte fyller den med något och det är ju sant.
Vi syns snart på nya evenemang kram din vän "Co-Co".