måndag 22 september 2008

I Alby flödar kreativiteten

Idag drar vi i moderaterna i Stockholms stad och län igång halvtidskampanjen. Syftet med kampanjen är enkelt - vi vill tydligt redovisa för stockholmarna vilka vallöften vi har genomfört hittils. Detaljerna kan du läsa här.

För min del kommer nästan varje dag den här veckan innehålla någon kampanjerelaterad aktivitet. Idag har jag dels besökt Novum i Flemingsberg och fått en intressant och tydlig presentation kring den forskningsverksamhet som bedrivs där och som landstinget är med och delfinansierar. Efter det tog Anders och Kia från Botkyrka med oss till Subtopia i Alby. Subtopia fungerar som en mötesplats för kreatörer och entreprenörer där nycirkus ryms bredvid bland annat musik, dans film och TV-produktion. Helt klart imponerande hur de lyckas förena en mängd skilda verksamheter, lära och utvecklas med hjälp av varann samtidigt som de utstrålar en stor entreprenöriell drivkraft och initiativrikedom. För mig som är relativt ny i landstingspolitiken är det också väldigt intressant att se de projekt och verksamheter som landstinget är med och finansierar delar av.

Resten av dagen har bestått av några olika möten. Flera journaliser har också hört av sig gällande länsrättens bedömning av avknoppningarna i fredags.

Inga kommentarer: