söndag 27 juli 2008

Mamma Mia -vilken skön avkoppling!

Efter att ha målat hela dagen i garaget, vilket i sig var ett bra sätt att komma undan den värsta solen och hettan, var det dags för färgen att torka och för oss att ta paus.
Det blev en tur till biosalongen, vi var inte ensamma denna kväll. Kanske att flera hade målat....

I knappt två timmar försvann tiden bara undan, nersjunken i en skön stol - behaglig temperatur, mysigt sällskap och en film som helt fick mig att försvinna ut i en dröm! Musiken, som kändes igen från början till slut, människor på duken som lämnade ett fånigt leende i hela mitt ansikte hela vägen hem. Det kändes som ett bra slut på en lång vecka - Mamma Mia vilket kväll!

2 kommentarer:

Anonym sa...

Visst är det skönt med en stunds avkoppling av o till efter en hård vecka eller dag alla väl förunnat.Goda vännerna på gransta försökte komma från ovan på en kopp kaffe men våra vänner lyste med sin frånvaro när kaffetarmen slog till.Vi fick istället njuta av vårt vackra landskap från ovan ca 200m över havet.Det var lika avkopplande som att njuta av skön musik som Mamma Mia erbjöd er, små saker om än bara någon timme kan ge vingar åt själen till nya utmaningar.

Catharina Elmsäter-Svärd sa...

Mamma mia! - Vänner som kommer från luften, då gäller det att ha sitt GEVALIA på plats.
Men inom kort är garaget klart, och uppenbarligen en landningsbana projekterad. Fast då måste grusplanen och plattorna till först.....
Men, till alla som till våra vänner "Granstafolket"- välkommen när det passar. Såg på sms att det tydligen varit än fler hugade kaffegäster på plats i kväll - just när vi var borta. Men som sagt,är vi bara hemma så finns det alltid ngt att bju´på!