söndag 10 augusti 2008

Gemenskapen på topp i Enhörna denna lördag


LRF-avdelningen i Turinge Enhörna anordnade årets kräftfest på Sandtorp i Överenhörna.
Grannar, bönder, vänner och annat trevligt folk samlades för äta kräftor, sjunga och inte minst dansa. Bandet - det lokala bandet från landet - spelade suverän covermusik. Dansen gjorde enbart ett litet uppehåll för den viktiga vickningen!


För den som gillar gemenskap, engagemang och söker ett trevligt boende har verkligen Enhöra allt detta att erbjuda. Söker du efter ett nytt hem - bygg dig ett hos oss! Det finns trevliga områden klara att bebygga och bebo. Lundhagen är ett som nu står redo att ta emot dig. Kanske att du då rentav kan vara med på nästa års kräftfest!

1 kommentar:

Anonym sa...

Ja nog har vi en fantastisk bygd med ett stort utbud av gemenskap till var och ens önskemål, så som idrott,kultur,teater och gemensama fester för bygdens befolkning.En liten oas mitt i verkligheten som ger rekriation för hälsa och själ.Beträffande området Lundhagen så har de området en stor potential med sin närhet till Stockhom samt sitt läge med närhet till skog, vatten och en fungerande bussförbindelse till stad och skola. Har själv besökt området och vyn från tomterna är underbar naturen växlande, med andra ord lämnar det ett intryck för alla sinnen. En annan sak är för eventuella köpare den möjlighet det ges att förvävärva en bit mark just här ute, är själv Enhörnabo sedan många år och vet hur svårt det är att hitta detta.Smakligheten med området är dess käsla av bullerby efekt med stora tomter inget vräkigt område utan en ytterligare tänkt oas här på vår bygd.Ett stort tack till den markägare som ger vår bygd möjlighet att växa smakligt och ger oss mera pengar in ikassan i form av skattemedel och som genererar bättre service till alla och en var på sikt, vem vet vi kanske kan ges lokala egna pesionärsboende i liten skala även här ute.. Alla vill kanske inte flytta närmare staden den dagen då det är så dags, utan vara kvar i närheten av sitt tidigare boende. Alla har ju inte möjlighet till att skaffa sig ett eget generationsboende på egen gård.Utvecklin är ju till för att gå framåt inte att backa. Tack för ordet från en enhörning.